grote schoonheid tips voor het Kijken Mooie blijvend

schoonheid

Hou je van het kijken naar jezelf als je wakker wordt vroeg in de ochtend van een goede nachtrust? Zo niet, dan is het tijd om kennis van een aantal zeer leuke en behulpzaam beauty tips dat al uw schoonheid problemen op zou lossen en je mooie en levendige kijk te nemen. Hier zijn een paar beauty advies en tips die zijn hieronder opgesomd:

1. Drink veel water: water, zoals ze zeggen, is een elixer van het leven en als zodanig moeten in grote hoeveelheden worden geconsumeerd om zo bij te dragen aan een gezonde en stralende huid. Het drinken van minstens 8 tot 10 glazen water dagelijks helpt bij het spoelen van schadelijke gifstoffen en houdt het lichaam soepel en mooi.

2. Gooi die oude en vervallen make-up kit: met behulp van oude en vervallen make-up of cosmetica kan een aantal huidproblemen zoals acne, puistjes en huiduitslag veroorzaken. Daarom wordt voorgesteld dat u uw make-up te vervangen door nieuwe om de paar maanden.

3. Gooi mascara’s die niet waterdicht: waterproof mascara’s hulp in volume toe te voegen aan je wimpers zonder dat ze hangen met het gewicht. Daarom is het beter om alleen waterproof mascara te gebruiken en niet te veel geld te investeren op die merken die te zwaar lijken. Ook, zich te onthouden van het kopen van een dergelijke mascara die uw oogleden veroorzaken uit te verzwaren en het invoeren van de ogen. Dergelijke vloeistoffen kunnen infecties veroorzaken en kan de ogen schaden.

4. Gebruik altijd een zachte handdoek na het wassen: het is heel gebruikelijk voor vrouwen om ruwe handdoeken te gebruiken om hun natte haren te drogen. Pas op! Gebruik nooit een handdoek op nat haar, omdat nat haar heeft de neiging om gemakkelijk te breken en als zodanig moet helemaal niet worden aangeraakt. Laat je haar een beetje droog, daarna gebruik maken van een handdoek en wrijf over je haar.

5. Maak harten smelten met die perfecte set van glanzende tanden: gele en verkleurde tanden zijn een complete turn off voor iedereen. Vandaar dat, met het oog mooi om te zien, wordt gesuggereerd dat een zorg van zijn of haar tanden moet nemen op een regelmatige basis. Onder de vele beauty tips, tandheelkundige zorg en hygiëne is een van de meest besproken onderwerpen. Zorg er altijd voor om regelmatig te poetsen, ten minste drie tot vier keer per dag. Met behulp van floss helpt ook bij het verwijderen van tandsteen. Voor pronken dat gebit perfectioneert, moet men zijn tandarts te bezoeken om de zes maanden de tijd om de tanden gereinigd en geschaald te krijgen.

6. Voldoende consumptie van honing en kruisbes: kruisbessen helpen bij het afweren van huidproblemen zoals acne, puistjes en rimpels. Ook de consumptie van de kruisbes sap met een vleugje honing is nuttig in het afweren van ziekten. Indianen staan bekend om kruisbes augurken en ‘murrabbas’ of gelei te consumeren, omdat deze het lichaam helpen om een jeugdige en slank blijven.

7. Het eten van amandelen voor een soepele huid: amandelen zijn rijke bronnen van vitamine A en help uw huid jeugdig en stralend te blijven. Het eten van ten minste 4 tot 5 amandelen per dag helpt je mooi te blijven. Veel schoonheidsspecialisten bieden beauty tips, waarvan de meeste te praten over de voordelen van amandelen.

Naar aanleiding van deze bovengenoemde beauty tips zou zeker helpen u een fabelachtig mooi lichaam en geest te bereiken. Ga ervoor!

Geplaatst door 6. januari 2017 Een reactie plaatsen Categorie: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *