LifestyleBen jij een dildo of een vibrator fan?

Ben jij een dildo of een vibrator fan?

A girl’s best friend? Haar vibrator of dildo natuurlijk! Maar is dat niet gewoon hetzelfde? Nope, absoluut niet! We lichten het graag voor je uit hieronder, zodat jij kan beslissen welke van de twee het best bij jou past!

Wat is het verschil?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat de verschillen tussen een dildo en een vibrator zijn. Een dildo, of ook wel kunstpenis of dong genoemd, is een seksspeeltje dat meestal de vorm en look heeft van een echte penis. Je hebt ze in alle soorten, kleuren, maten en materialen. Dit speeltje is gemaakt om te masturberen of om je partner te verwennen en kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht je seksuele voorkeur.

 

Vibrators lijken heel hard op dildo’s maar hebben één groot verschil, namelijk dat ze vibreren. Het vibrerend seksspeeltje kan voor vagina-, clitoris- en anusstimulatie gebruikt worden en heeft verschillende standen, van heel zacht tot extreem hard en van constant tot pulseren. Deze sekstoy ziet er vaak soepel en glad uit, maar er bestaan ook varianten die eruit zien als een penis. Het speeltje wordt gebruikt tijdens het masturberen, maar kan ook door stelletjes gebruikt worden tijdens het voorspel of de seks zelf.

Hoe gebruik je deze speeltjes het best?

First rule: opwarmen is key! Je vliegt er best niet meteen in (letterlijk), maar warmt het gebied rondom de vagina en/of anus eerst op. Het opwarmen kan je op verschillende manieren doen, van kusjes geven tot zacht masseren. Gebruik gerust glijmiddel als je je hierbij beter voelt. Het belangrijkste is dat je je voldoende opgewonden voelt en er klaar voor bent.

Eenmaal opgewarmd, ga je op zoek naar de manier die jou het lekkerste hoogtepunt geeft. Diep, snel, hard, zacht, vibrerend of niet,… Wees creatief, durf experimenteren met toys en remember to have fun!

Kies vooral wat jij het lekkerste vindt

Eerlijk? Er bestaat geen regel voor welke van de twee het beste speeltje is. We hebben allemaal verschillende wensen en bij iedereen past een andere vibrator of dildo. Hou je meer van een vibrerend speeltje? Misschien is een vibrator dan jouw go-to sextoy! Liever een echte penis-lookalike? Dan kan een dildo jou misschien het best bekoren. Het is belangrijk dat jij beslist wat jou het meeste genot geeft en dan vind jij gegarandeerd de toy die het beste bij jou past!

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws