Zakelijk & werkTaarten verkopen via internet in 2021 (bewezen methoden)

Taarten verkopen via internet in 2021 (bewezen methoden)

Ik weet niet zeker of het je is opgevallen, maar internet is een krachtig iets. Het kan ons snel in contact brengen met mensen, ideeën en zelfs eten! Ik heb het niet over het soort voedsel dat je bestelt om aan je deur te worden bezorgd, maar eerder over het soort voedsel dat je daadwerkelijk kunt kopen en eten. Mijn naam is Samantha en ik ben een ondernemer die net is begonnen met het verkopen van taarten via internet. Ik bak al een aantal jaren taarten en verkoop ze op lokale markten, online en via supermarkten. Ik heb altijd van het bakken van taarten gehouden en het is een geweldige manier om de kost te verdienen.

Hoe maak je een lekkere taart

Ik ben dol op taarten bakken. Het is mijn passie en ik doe het elke week. Ik experimenteer graag met verschillende recepten en mix dingen een beetje. Ik heb taarten gemaakt voor veel gelegenheden, waaronder verjaardagsfeestjes, doopfeesten, bruiloften en nog veel meer. Ik heb dezelfde cake al vaak gemaakt, maar hij smaakt nooit hetzelfde. Het komt allemaal neer op de ingrediënten, de versheid en de ingrediënten. Ik probeer altijd de meest verse ingrediënten te gebruiken, zodat de cake heerlijk smaakt. Ik heb ook ontdekt dat het bakken van taarten een geweldige manier is om wat extra geld te verdienen. Ik ben al een tijdje taarten aan het bakken, maar ik begin net taarten te verkopen.

Maken van een webshop

Toen ik vier jaar geleden voor het eerst taarten begon te bakken, had ik nog geen webshop. Ik had niet eens een computer. Ik had net wat verse ingrediënten, een paar goede recepten en een paar blikken. Ik bakte gewoon taarten wanneer ik er zin in had. Ik had een paar blikken met wat etiketten erop en die zette ik in de schappen van de plaatselijke supermarkten. Ik begon meer geld te verdienen, maar ik had niet echt tijd om meer taarten te maken. Ik ben begonnen met het maken van een simpele webshop waar mensen een taart konden bestellen. De webshop was simpel gemaakt in WordPress maar het doet zijn werk.

Verkopen via instagram

Ik ben net begonnen met het verkopen van taarten via Instagram. Ik heb wat foto’s op Instagram gezet en dat ging heel goed. Al snel begon ik wat taarten te verkopen. Ik denk dat ik het recept gewoon in de beschrijving van de post moet schrijven, zodat mensen het ook zelf kunnen proberen te maken. Ik zie ook dat veel mensen die taarten bestellen via Instagram ook op mijn webshop terecht komen. Dat helpt enorm met de groei van mijn webshop en taartenverkoop.

Versturen van de taarten

Om de taarten te kunnen vervoeren en versturen is het belangrijk dat het goed is verpakt. Ik ben op VerpakkingShop.nl terecht gekomen door simpelweg te zoeken op “taartdozen kopen“. Het mooie van deze leverancier is dat ik verschillende soorten en maten dozen kan kopen. De dozen zijn goed en stevig. Ik heb ook nog de mogelijkheid om de dozen te laten bedrukken, maar ik kies er voor om mijn eigen etiket er op te plakken.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws