LifestyleDe meest unieke kraamcadeautjes

De meest unieke kraamcadeautjes

Hoera! Er is een babytje geboren! Dat is natuurlijk geweldig nieuws, maar dan begint het moeilijke gedeelte voor de familie en vrienden. Nu moeten ze namelijk allemaal het perfecte kraamcadeautje zien te vinden. Want de traditionele cadeautjes zijn inmiddels zo achterhaalt, dat de nieuwe ouders waarschijnlijk worden bedolven met luiertaarten en knuffels. Jij wilt met iets bijzonders aankomen. Iets waar ze ook daadwerkelijk gebruik van kunnen maken: de perfecte combinatie tussen leuk én praktisch dus. Maar waar ga je dat perfecte kraamcadeautje vinden? Om je een beetje op weg te helpen hebben we hieronder drie unieke kraamcadeautjes op een rijtje gezet. Zodat je verzekerd bent van een verraste reactie op jouw geschenk.

Baby badjassen

Één van de leukste categorieën wat kraamcadeautjes betreft is de kleding. Maar teveel mensen beperken zich nog tot de t-shirts, truien of sokjes. Minder gedragen kledingstukken worden dus maar al te vaak vergeten. En hier kun jij je voordeel uit halen! Kies in plaats van voor een wintertrui, voor een baby badjas. Een badjas is namelijk ontzettend veelzijdig, waardoor de ouders er op veel momenten gebruik van kunnen maken. Daarnaast is een badjas natuurlijk ook nog eens ontzettend lekker zacht, waardoor het niet alleen een heerlijk cadeautje is voor de baby maar ook voor de ouders. We knuffelen immers allemaal graag een lekker zacht ingepakte baby.

Een oppas bon

Oké, dit klinkt misschien een beetje gek. Maar een kindje neemt veel tijd in beslag, en de relatie kan er dan weleens bij inschieten. Daarom is het geven van een oppas bon zo'n goed cadeau. Op deze luchtige manier schenk je je vrienden of familieleden even een dagje met z'n twee, terwijl ze zeker weten dat de baby in goede handen is. Deze bon kun je natuurlijk altijd combineren met tickets voor een voorstelling, of een diner voor twee. Maar houdt er wel rekening mee dat je dit absoluut niet plant in de eerste maanden rondom de geboorte. Geef de ouders vooral de tijd om te wennen en te genieten van hun kindje. Het beste is om de ouders zelf een datum te laten kiezen, waarop ze gebruik willen maken van dit prachtige aanbod.

Een gips afdruk set

In een artikel vol met kraamcadeau tips mag deze natuurlijk niet ontbreken. Gipsen afdrukken zijn de afgelopen jaren namelijk enorm in populariteit gegroeid. In deze set zit alles wat de ouders nodig hebben om een gipsen afdruk te maken van het handje of voetje van hun pasgeboren kindje. Én ze kunnen dit gemakkelijk thuis uitvoeren, wanneer ze daar zin en tijd voor hebben. Dit is niet alleen een leuke activiteit om te doen, maar ook nog ontzettend leuk om later op terug te kijken. Want nu zijn de teentjes en vingertjes nog klein, maar ze groeien altijd sneller dan je denkt!

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws