Zakelijk & werkOntdek nu de voordelen van mobiele pin

Ontdek nu de voordelen van mobiele pin

Weet jij al wat een pinautomaat of mobiele pin binnen jouw bedrijf kan betekenen? Klik op de link voor alle relevante informatie. In dit artikel vertellen we je kort wat je van deze vorm van pin mag verwachten. Kies je voor mobiel, kan kies je voor een langdurig geldend certificaat (tot 2026). Je maakt het mogelijk je pin met je kassasysteem te koppelen, plus je hebt altijd verbinding via Wifi of 4G. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan eens een proefgesprek aan met pinexpert Twelve. In een handomdraai beschik jij over één of zelfs meerdere pinapparaten waarmee je draadloos en snel kunt betalen. Betalen via pin is niet alleen snel en eenvoudig, het is ook nog eens volledig veilig. Nooit meer last van kabels: het kan.

Mobiele pin voor draadloos en snelle betaalopties

Draadloos pinnen is de betaaloplossing voor de toekomst. Een mobiel pinautomaat zit heel eenvoudig in elkaar. Je kunt het apparaat inzetten waar en wanneer je wilt om klanten of gasten af te laten rekenen. Het mobiele apparaat is ideaal voor een piekmoment, of juist voor tijdens een evenement. Dankzij het mobiele apparaat kan eenvoudig worden afgerekend. Een klant kan gebruik maken van een bankpas, maar ook een telefoon of smartwatch. De pinautomaten zijn bovendien erg compact, lichtgewicht en dus makkelijk draagbaar.

Voordelen van mobiel pinnen

Met mobiel pinnen zit je niet langer aan een vast afreken punt vast. Klanten kunnen nu overal op jouw locatie afrekenen. Verbinding heb je altijd dankzij stabiele Wifi- of 4G verbinding. Je biedt gasten en medewerkers de makkelijkste en snelste manier van betalen. Mobiele pin van Twelve is eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er eenvoudig mee aan de slag. Het bedrijf heeft al ruim 15 jaar expertise en biedt klanten gratis transactierapportages. Ook kun je 24/7 terecht voor vragen. Monteur nodig? Die komt zo nodig bij jou op locatie langs.

Kostenopbouw mobiel pinnen

Bij de aanschaf van pinapparaten komen verschillende kosten kijken. Die kosten zitten hem onder meer in de transactieovereenkomst, de administratieve kosten en het type apparaat dat je aanschaft. Verschillende pinapparaten hebben verschillende mogelijkheden. Verder betaal je maandelijks servicekosten. Voor dit geld heb je recht op updates en word je geholpen bij storingen en reparaties. Optionele kosten bedragen kosten voor de simkaart. Als je met een 4G pinapparaat werkt, betaal je maandelijks een klein bedrag voor de simkaart.

Je koopt een mobiele pin als volgt

De aanschaf van pinautomaten via Twelve gaat verrassend eenvoudig. Je bezoekt allereerst de website en zoekt het apparaat uit dat het beste aansluit bij jouw specifieke wensen. Als je niet precies weet welke je moet kiezen, dan kun je persoonlijk contact opnemen of een vrijblijvend adviesgesprek inplannen. De tweede stap bestaat uit het regelen van de transactieovereenkomst. Er wordt een leverancier aan je geadviseerd van wie je alle benodigde documentatie krijgt toegestuurd. Twelve helpt je met het invullen van de relevante gegevens. Hoe sneller dit klusje geklaard is, hoe sneller je aan de slag kunt. Als de documenten zijn goedgekeurd, is het contract actief. Je krijgt je pin nu opgestuurd en kunt aan de slag.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws