LifestyleGepersonaliseerd cadeau

Gepersonaliseerd cadeau

Lees hier over een gepersonaliseerd cadeau, bijvoorbeeld voor een Vader- of Moederdag. Tussen de geschenken zitten gadgets die echt gebruikt zullen worden, zoals een fleece badjas met veel draagcomfort die voorzien kan worden van een naam. Op de site staan meerdere producten die de ontvanger van het gepersonaliseerde cadeau zullen herinneren aan die fijne verjaardag, dat jubileum, of die ene Vaderdag. Mocht het niet mogelijk zijn om het geschenk persoonlijk te overhandigen; er bestaan ook brievenbuscadeau's. Natuurlijk zijn alle cadeaus persoonlijk te maken met een naam, foto, of beiden, zodat het echt een gepersonaliseerd cadeau is.

Een herinnering voor een lange tijd

Het is leuk als een gepersonaliseerd cadeau duurzaam is en lang meegaat. Op de site zie je dan ook veel geschenken waar je kwaliteit van kan verwachten. Bijvoorbeeld een koffiemok met een foto is een leuk foto cadeau, die mee gaat mee totdat de mok aan diggelen valt, en dat kan vele jaren duren. Ondanks dat de kwaliteit goed is en gepersonaliseerd zijn de prijzen laag. Nu is het aan jouw creativiteit hoe je het wil personaliseren. Natuurlijk kun je de roepnaam van de ontvanger op een badlaken laten borduren, maar waarom kies je niet voor een koosnaampje? Hetzelfde geldt met een foto op een koffiemok. Misschien houdt de ontvanger veel van zijn of haar motor, muziekinstrument of bootje. Waarom dan een portretfoto op de mok en geen foto van die motor, het instrument, of het bootje? Omdat de kwaliteit van het gepersonaliseerde cadeau zo goed is, is het geschenk voor een lange tijd, bedenk goed hoe je het gaat personaliseren. Daarna zoek je globaal in de navigatie van de site wat je op het eerste zicht leuk lijkt. Speciaal is Moederdag, badtextiel, badjassen, mokken, wonen, tassen, kids & baby, momenten en het eerder genoemde brievenbuscadeau. Helemaal speciaal zijn de cadeaupakketten waarvan de prijzen meevallen. Je moet dan denken aan een exclusief theepakket voorzien van de naam voor nog geen twee tientjes.

Zijn de knuffels bij kids & baby niet voor alle leeftijden?

Met het globaal door de navigatie van de site gaan, passeer je erg makkelijk sommige artikelen. Een voorbeeld hierin zijn de knuffels in de categorie kids & baby. Als je die bekijkt dan vraag je jezelf af; is dat wel voor kinderen? Menig volwassene zal zo'n gepersonaliseerde knuffel als geschenk waarderen. Bijvoorbeeld de olifant met een T-shirtje aan voorzien van een foto, of misschien de vos, leeuw, wasbeer, giraf of beer? Daarentegen is het broodtrommeltje met foto wel echt voor kinderen, evenals een schort met daarop de kreet chefkok gevolgd door de naam. Het kinderschort kan ook voorzien worden van een foto, en dan ben je weer terug bij jouw creativiteit. Op het schort een foto van het eerste gerecht wat het kind gemaakt heeft, of toch maar een portretfoto van het kind? Online is werkelijk alles te vinden! De ontvanger zal het geschenk koesteren, en langer dan het moment waarop hij of zij het in ontvangst neemt. Mocht je met vragen zitten, je kunt de shop benaderen voor advies.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws