5 mannenmode trends in 2020

Het is inmiddels al even 2020 en wat een jaar is het. We kunnen langzaamaan al meer zeggen over de mannen mode van het jaar. We zitten midden in de zomer en de nieuwe trends pakken net uit. Het belooft een mooie zomer, herfst en winter te worden voor de heren kleding. Lees hieronder vijf tips over de nieuwste mode.

1. Pastel kleuren

Dit jaar laten we die basic kleuren eens in de kast hangen! Een casual uitstraling met een jeans of een zomers t-shirt. Pastel geeft kracht aan je outfit. Dit werd zeker duidelijk bij de Spring Summer 2020 show van Paul Smith 

2. Overshirt 

Deze zomer gaan we ze al af en toe zien, het overshirt voor heren. Dit is vaak een iets steviger overhemd wat je eigenlijk draagt als een soort jack. Je gooit het overshirt ook makkelijk over een t-shirt of polo en draagt hem lekker als in-between. Een echt authentiek workwear item wat langzaam het traditionele pak van de troon stoot. Een overshirt kun je heel gaaf combineren met een tof t-shirt en een gave pantalon of jeans eronder. Deze trend moet de heren een beetje warm gaan maken voor het najaar van 2020 en winter 2021 want dan zullen de overshirts in overvloed aanwezig zijn! Zet deze trend op de kaart en ga voor een overshirt deze zomer.

3. Fashion op straat 

In 2020 laten we zien dat stijl geen grenzen kent. Een pak hoort net zo goed thuis in het straatbeeld als sneakers op kantoor. Combineer een overhemd met een hoodie en draag er een net pak overheen. Maak het af met een paar bulky sneakers en een crossbodytas. Kies voor neutrale kleuren als zwart of wit om het geheel stijlvol te houden. 

4. Black is the new black

Trendy voor de dag komen als man doe je in 2020 in het zwart. Zwart is dé kleur van 2020. Een voordeel van black fashion, zoals de zwarte kledingstijl ook wel wordt genoemd, is dat je uiteenlopende zwarte kledingstukken met elkaar kunt combineren. Mooi is bijvoorbeeld een zwarte leren jas combineren met een zwarte broek en bloes. Het voordeel is natuurlijk dat zwart altijd op zwart past en je dus alle mogelijke combinaties kunt maken.

5. Back to the 70s 

We zagen al eerder hoe de ribfluwele stof bij vrouwen een take-over in de garderobes veroorzaakte, en daar blijft het niet bij. De Corduroy is dit jaar ook niet meer weg te denken bij de heren lijnen. Een ribfluwele broek met een van de basic bamboo t shirts of een corduroy jack. Deze trend gaan we steeds vaker zien in het straatbeeld. Lekker comfortabel en stoer tegelijk.

More from author

Gerelateerde blogs

Recente blogs

Duurzame verpakkingsalternatieven

De verpakking is een van de belangrijkste onderdelen van een product. Het is het eerste wat mensen zien en het kan de beslissende factor...

De coolste teambuilding bestemmingen in België

België is een klein land in Europa, maar heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, eten en bestemmingen. Als u op zoek...

Alles wat je moet weten over de iPhone 13

De nieuwe iPhone komt er al snel weer aan. Deze nieuwe telefoon van Apple is de iPhone 13 en is een vervolg op de...

Gratis updates ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief