FashionDe laatste trends op het gebied van mannenmode

De laatste trends op het gebied van mannenmode

Deze zomer kunnen we helaas niet flaneren op festivals of andere evenementen zoals we verwacht hadden, maar dit hoeft niet te betekenen dat we onszelf als man niet meer hoeven te kleden volgens de laatste mode. Ik bedoel, je doet het voor jezelf toch? Dit is waarom ik in dit blog de laatste trends op het gebied van mode voor en met jou ga behandelen. Veel leesplezier!

Utility trending

Afgelopen jaar was het al een beetje upcoming, maar dit jaar zet de utility trend helemaal door naar ons land. Ben je nog niet bekend met deze modetrend? Geen probleem ik leg het graag even voor je uit.

Items die onder deze trend vallen kan je eigenlijk het beste beschrijven als kleding die stijlvol en functioneel moet zijn. Denk hierbij aan jassen met grote zakken, cargo pants en praktische en stevige tassen.

Een item wat dan ook niet in jouw kledingkast kan ontbreken is de utility jacket. Dit veelal legergroene jasje is echt iets wat altijd goed gecombineerd kan worden met verschillende kledingstijlen.

Formeel, of toch niet?

Over andere kledingstijlen gesproken: street formal is echt een trend die je deze zomer (en dit najaar) veel meer voorbij zult zien komen. De combinatie tussen stoer en chique is eigenlijk een gouden oude. Je moet er alleen even op komen.

Je kunt jezelf deze stijl eigen maken door bijvoorbeeld een Dsquared pet of New York Yankees pet te dragen, boven op een colbertje met trui en overhemd. Als je helemaal all out wil gaan, kan je ervoor kiezen om een pantalon te dragen en deze te combineren met een gaaf paar Happy Socks en sneakers in een neutrale kleur. Maak de look compleet met een stylish rugtas of schoudertas en je bent helemaal ready to go!

Logo’s en oversized maten

Deze trend spreekt eigenlijk wel vrij voor zich, toch? Oversized kleding ken je misschien wel uit het verleden, of de 90ies. Dit jaar is het weer helemaal terug van weggeweest!

Ook zie je dit seizoen weer dat modehuizen hun logo’s wat groter laten zien op kledingstukken. Dit was de afgelopen jaren wel anders. Waar merken voorheen vrijwel onzichtbaar waren op bepaalde kledingstukken is het dit jaar weer helemaal terug, hot en happening.

Mocht het nou zo zijn dat jij een oversized kledingstuk hebt zoals een trui of shirt met een grote afdruk van het logo dan ben je helemaal binnen.

Hopelijk heb je iets gehad aan dit blog en kan jij jezelf nu helemaal volgens de laatste mode kleden. Veel succes!

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws