FashionFestivals en uitgaan

Festivals en uitgaan

De herfst en de winter verdwijnen langzaam weer en dit betekent dat de festivals en strandfeesten er weer aan zitten te komen. Helaas is het nog niet helemaal zo ver maar voor veel evenementen in de zomer zijn al wel tickets verkrijgbaar. Zo heb je toch al iets om naar uit te kijken! Ook is het altijd leuk om met je vrienden en vriendinnen te gaan stappen. In bijna elke stad zijn er wel uitgaansgelegenheden. Van grote clubs tot leuke stamkroegen.

Uitgaan

Je hebt er net een lange werk of school week opzitten en de vrijdagavond is aangekomen. Je vrienden en vriendinnen vragen je mee naar de stad maar eigenlijk heb je er helemaal geen energie meer voor. Toch besluit je om mee te gaan, want ja je hebt hun ook al lang niet meer gezien en het kan toch heel erg leuk en gezellig zijn. Meestal begint zo’n uitgaansavondje van jongeren bij een leuke bar of kroeg bij jullie in de buurt. Lekker een paar drankjes drinken en misschien ook nog wat hapjes erbij. Soms komen de kaartspellen ook nog eens boven tafel en dan kan de avond helemaal niet meer stuk. Verschillende drankspelletjes zoals bussen, ezelen of juffen zijn zeer bekend bij jongeren. En dan als de klok rond 12 uur slaat is het tijd om een leuke club te gaan opzoeken. Gezellig dansen op de nieuwste hits met een lekker drankje in je hand. En zo zal de avond nog wel even doorgaan ook…

Festivals

Ook festivals doen het bij jongeren erg goed. Warme zomer dagen worden dan ook vaak gespendeerd op festivals of strandfeesten. Het festival seizoen wordt vaak geopend met een strandfeest. Hiermee worden de strandtenten weer geopend en dit wordt gevierd met een goed feest. Bijna het enige verschil tussen een festival en uitgaan is dat een festival overdag is en meestal begint om 2 uur in de middag en weer eindigt rond een uurtje of 10 in de avond. Bij uitgaan is dit natuurlijk wel anders. Vaak zien we ook op festivals leuke eettentjes waar je heel de dag door gebruik van kunt maken. Voor jongeren met een drank of speedverslaving is het niet zo’n goed idee om naar een festival te gaan. Op de meeste festivals wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van alcohol en drugs en dit is niet bevorderlijk voor deze mensen. Helaas kampen er te veel mensen met zo’n verslaving. Zorg ervoor dat je op tijd hulp zoekt voordat er andere maatregelen genomen moeten worden.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws