Nieuws5 tips voor vermaak!

5 tips voor vermaak!

Heb jij veel loze uren waar je wel wat vermaak kunt gebruiken? In deze blog stellen we een aantal dingen voor waarmee jij de tijd makkelijk en vermakelijk doorkomt. Lees gauw verder! 

 

Een draagbare spelcomputer

Ben je vaak onderweg met het ov? En zoek je vermaak wat je makkelijk mee kunt nemen? De Nintendo 3DS systemen zijn de nieuwste draagbare spelsystemen die zorgen voor uren lang vermaak. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Daarom kun jij een 3ds kopen die geheel past bij jouw stijl. Er zijn superveel nieuwe spellen verkrijgbaar maar ook spelletjes die nostalgie oproepen zoals Nintendogs en diverse Mario spellen. Vond jij het oude scherm altijd net iets te klein om jouw favoriete game te spelen? Dan kun je  een Nintendo 3ds XL kopen  en beleef jouw spel op een beeld van 90% groter dan een normale 3ds. 

 

Bakken

Zit jij in de corona tijd aan huis gekluisterd en zoek je een leuke activiteit om even je gedachten op nul te zetten? Pak een bak boek of zoek een leuk recept op het internet en bak koekjes, taart of een cake. Het is nog lekker ook! Mocht het dan aan het eind van de middag klaar zijn dan heb je een lekkere snack om de laatste uurtjes van je werkdag door te komen. 

 

Rondje wandelen of hardlopen

Geen excuses meer om niet toe te komen aan genoeg lichaamsbeweging op een dag. Nu we thuis zitten en de meesten van ons veel tijd besparen met het reizen naar werk blijft er genoeg tijd over om toch die 10.000 stappen te behalen. Trek comfortabele kleding aan en makkelijke schoenen en maak je klaar voor een rustgevende of intensieve buiten loop. 

 

Youtube tutorials volgen 

Heb jij altijd al beter willen worden in een bepaalde game? Of zou je graag jezelf een glamorous makeup look willen geven? Pak Youtube erbij en zoek naar een tutorial van een bekende gamer of artiest. Zo maak jij jezelf nog een soort van nuttig en heb je deze dag nieuwe skills geleerd. 

 

Eindelijk weer een boek lezen

Meestal is ons leven zo druk dat we alleen op vakantie een boek lezen. Nu je toch tijd over hebt kun jij jezelf weer helemaal verliezen in een waanzinnig verhaal van een goede schrijver. Misschien heb jij al wat boeken op een lijstje staan die je graag nog wilt lezen of anders kun je altijd terecht op het internet om een gaaf boek te vinden. Bovendien is het lezen van een boek super ontspannend voor je geest!

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws