NieuwsDeze fiets is echt zo goed als nieuw

Deze fiets is echt zo goed als nieuw

Sinds dit jaar heb ik een abonnement afgesloten bij een sportschool in mijn buurt. Mijn doel was om een aantal kilo te gaan afvallen en om weer fit te worden. Vroeger sportte ik heel fanatiek, maar dat werd minder naar mate ik ouder werd. Desondanks wilde ik het weer ontzettend graag oppakken en er weer vol voor gaan. Ik ben in de eerste maanden goed van start gegaan en ik had helemaal weer de smaak te pakken. Jammer genoeg was ik genoodzaakt om daar, net zoals de anderen in Nederland, daar tijdelijk mee te stoppen. Vanwege een virus zijn alle sportscholen dicht en moet iedereen zoveel tijdelijk thuis blijven. Dat zorgde ervoor dat ik voordat ik het wist al twee weken niet gesport had en daar baalde ik van. Gelukkig organiseerde de sportschool waar ik zit ook buiten lessen en activiteiten waar ik aan mee kon doen.

Buiten sporten in de zon

Nu met het lekkere weer zijn de buiten lessen en activiteiten echt ideaal. Ik vind het veel fijner om in de buitenlucht te sporten. Tot nu toe zijn er al vier lessen geweest. In iedere les deden we een combinatie van verschillende oefeningen. Van boksen tot yoga en van gewicht heffen tot rennen. Het is heerlijk om verschillende sporten te doen in één les. Maar ik merk dat ik na elke training helemaal uitgeput ben en daar wil ik verandering in brengen. Dus ik zal meer moeten werken aan mijn conditie. Mijn trainer raadde mij aan om weer een fiets te kopen. Zeker met de zomer voor de deur is dat geen slecht idee.

De fiets als nieuw vervoer

Voor lange en korte afstanden pakte ik altijd de auto. Maar nu ik sinds kort een fiets heb gekocht, ga ik steeds vaker fietsen. Ik merk dat mijn conditie nu al een stuk beter is geworden. Vaak ga ik zowel in de ochtend als in de avond even een halfuur fietsen. Uiteindelijk heb ik niet voor een dure fiets gekozen, maar voor een tweedehands fiets in Rotterdam. Ik wilde niet te veel geld kwijt zijn, maar wel een fiets van goede kwaliteit. Deze fiets is compleet gerefurbished en volledig opgeknapt. Hij is zo goed als nieuw en gaat zeker nog een lange periode mee. Ik weet zeker dat ik er nog veel plezier van ga hebben en veel vet mee ga verbranden.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws