NieuwsTips voor het organiseren van een geslaagd event!

Tips voor het organiseren van een geslaagd event!

De zomer staat voor de deur, evenementen zijn afgelast en binnenkort mogen er weer evenementen van 100 man plaatsvinden. Dat zijn dus al drie redenen om zelf een feest te organiseren! Ben jij dit nou van plan of vind je dit misschien wel een leuk idee? Dan delen wij hier wat tips om een geslaagd feest te organiseren. 

Maak een Facebook event aan

De makkelijkste manier om een grote groep mensen in een keer te bereiken is door een Facebook evenement aan te maken. Zo is iedereen op de hoogte en hoef jij maar een keer de benodigde informatie te verstrekken. Bovendien kan iedereen zich op aanwezig zetten zodat jij precies op de hoogte bent van wie er komen. Dit is natuurlijk wel zo makkelijk wanneer je boodschappen gaat doen. 

Weersomstandigheden

Helaas kunnen we het weer hier in Nederland nooit goed voorspellen. Al ver van te voren stel je natuurlijk een datum vast voor jouw evenement zodat vrienden en familie hier rekening mee kunnen houden. Wellicht heb je nou net een dag uitgekozen dat het giet van de regen en dan loopt dus jouw hele evenement onder water. Heb je de beschikking tot een tuin? Dan hebben wij de beste oplossing! Huur een partytent zodat jouw gasten de hele dag of avond droog kunnen staan. Zo kan het fuifje ook bij hondenweer doorgaan. Een partytent hoeft helemaal niet duur te zijn. Google bijvoorbeeld op aanbieding partytent om een tent voor de beste en goedkoopste prijs in te slaan. 

Kies een thema

Geef een extra beleving aan het evenement door een thema te kiezen! Bijna iedereen houdt wel van een themafeestje en het wordt makkelijker om het huis of de tuin te versieren in een bepaalde stijl. Het thema vormt de basis voor jouw uitnodiging, versiering en misschien wel hapjes en drankjes. 

Verlichting 

Wil je een gezellige sfeer creëren? Gebruik dan verlichting! Kaarsen en lampjes doen het altijd goed en daardoor creëer jij al snel een knusse sfeer. Bij winkels zoals de action kun je dit soort dingen altijd aanschaffen voor een leuk prijsje! 

Muziek lijst maken 

Ga jij een dj inhuren? Of bespaar je het liefst op deze uitgave? Via Spotify maak je gemakkelijk een afspeellijst waar iedereen de hele avond plezier van heeft. Bovendien heb je er zelf geen omkijken meer naar. Maak het nog makkelijker voor jezelf en vraag aan je gasten in de Facebookgroep nummers waar zijn nou echt blij van worden. Zo heb jij gelijk een dosis aan inspiratie en weet je zeker dat iedereen de muziek leuk vindt.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws