WonenBreng sfeer in uw interieur met mozaïek tegels

Breng sfeer in uw interieur met mozaïek tegels

U hebt vast weleens voor het tegelschap gestaan in een doe-het-zelfzaak. Vroeger had u slechts enkele keuzes op het gebied van tegels, maar tegenwoordig is de sky the limit. Er zijn tegels verkrijgbaar in iedere maat, vorm én kleur. U kunt zelfs meerdere soorten tegels met elkaar combineren, voor een extra speels effect. Maar bent U op zoek naar iets heel bijzonders? Dan kiest u natuurlijk voor de mozaïek tegels. Deze gekleurde tegels zijn ontzettend populair in moderne interieurs, en zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan rood, grijs, wit of een grijs-witte combinatie. Bent u benieuwd welke plekken in huis perfect zijn voor mozaïek tegels? In dit artikel vind u de beste kamers voor mozaïek tegels én leest u de beste stylingstips.

In de badkamer

Veel mensen kiezen ervoor om mozaïek tegels in de badkamer te plaatsen. Dit is onder andere te danken aan de natuurlijke kleur van de mozaïek tegels. Door de aardse tinten van de tegels ontstaat er namelijk een zeer ontspannen en rustgevende sfeer in de badkamer. Perfect wanneer u even wilt bijkomen na een drukke werkdag. U kunt ervoor kiezen om de gehele badkamer te bekleden in mozaïek tegels, maar de tegels zijn ook zeer goed te combineren met andere stenen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire zandkleurige of zwarte badkamertegels.

In de keuken

Een andere zeer populaire plek voor mozaïek tegels in de keuken. De keuken is immers één van de belangrijkste plekken in het huis, en het is daarom belangrijk dat er een goede en fijne sfeer hangt. Mozaïek tegels in de keuken kunnen ervoor zorgen dat de keuken een sfeervolle plek is, waar u graag uw tijd wilt doorbrengen. Veel moderne keukens staan in contact met de achtertuin, bijvoorbeeld door mooie openslaande deuren of grote ramen. Met mozaïek tegels zorgt u ervoor dat de natuurlijke sfeer van buiten, naar binnen komt. Kies bijvoorbeeld voor mozaïek tegels in de kleur van de terrastegels. Wilt u iets bijzonders? Kies dan voor een combinatie tegel. Denk bijvoorbeeld aan grijs met wit, of rood met grijs.

In de achtertuin

Bent u dol op mozaïek tegels, maar passen ze niet zo goed bij de rest van je interieur? Geen probleem, want u kunt mozaïek tegels namelijk ook heel goed in de achtertuin plaatsen. Bijvoorbeeld bij het terras of onder de overkapping. Mozaïek tegels in de achtertuin zorgen voor een ontspannende sfeer, waardoor u écht goed tot rust kunt komen. U kunt de tegels zowel op de vloer als tegen de wand plaatsen, wat betekent dat u ze ook zeer goed kunt combineren met andere terrastegels. Let er wel op dat u specifiek de mozaïek tegels voor buiten koopt. Deze tegels zijn namelijk extra sterk en bestand tegen weersveranderingen en schommelende temperaturen.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws