WonenBeste raamdecoratie voor de keuken

Beste raamdecoratie voor de keuken

Beste raamdecoratie voor de keuken

De keuken aankleden met een stijlvolle raamdecoratie? Ja, waarom niet eigenlijk en als je dat doet hoeft het niet alleen functioneel te zijn, maar waarom ook niet gelijk trendy en sfeervol? De keuken wordt steeds meer de centrale plek in huis en is niet meer alleen de plek waar je de maaltijden bereid, maar ook de plek geworden om gezellig samen met vrienden en familie te genieten van een lekkere lunch of diner.

Jaloezieën
Een jaloezie is in veel soorten, kleuren en materialen te verkrijgen en zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Met een jaloezie is het ook vrij makkelijk het eventueel inkijkvrij in te stellen, terwijl je toch veel daglicht binnenkrijgt. Zowel de aluminium, kunststof als houten jaloezieën zijn met een stoffer of een vochtige doek makkelijk schoon te houden.

Shutters
Met shutters geef je een tijdloze en luxe uitstraling aan je keuken. Shutters zijn in principe een soort binnenluiken of klapluiken, waarbij je de lamellen net als bij jaloezieën kan verstellen. Je kan ze dus zo afstellen dat je voldoende buitenlicht naar binnen krijgt, maar toch lekker vrij van inkijk bent. Shutters kunnen een echte eyecatcher zijn en hoewel de meeste shutters van hout zijn gemaakt zijn ze ook nog in pvc of aluminium verkrijgbaar.

Plisségordijnen
Het Franse woord voor gevouwen, is plissé en geeft gelijk aan dat deze raamdecoratie een gordijn is van gevouwen stof. Het is een sfeervolle en tijdloze raamdecoratie voor je keuken en door het zogeheten top down & bottom systeem, kan je de boven en onderlat op ieder gewenste plek plaatsen, zodat je privacy is gewaarborgd en toch lekker kan genieten vaan voldoende daglicht. De plisségordijnen van 100% polyester zijn makkelijk af te nemen met een vochtige doek en door je plissé in verschillende kleuren samen te stellen, maak jij je keuken sfeervol en trendy.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen zijn een echte aanrader als je van een warme en romantische of landelijke sfeer houdt. Eenvoudig omhoog te halen of te laten zakken, waardoor je overdag lekker kan genieten van een binnenvallend zonnestraaltje en in de avond laat je de gordijnen zakken en zit je heerlijk privé. Deze vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en kunnen we verdelen in een stof die transparant, semitransparant en verduisterend is. Aangezien de keuken een plek is waar je toch te maken hebt met vet en vuil, is het handig dat de meeste vouwgordijnen vrij simpel los zijn te halen en je ze zelf in een sopje kan schoonmaken.

 

 

 

 

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws