Zakelijk & werkTips voor het organiseren van het leukste bedrijfsfeest

Tips voor het organiseren van het leukste bedrijfsfeest

Het bedrijfsfeest moet, zoals het woord al verklapt, een feest zijn. Een feest waar iedereen, zowel de magazijnmedewerker als de CEO zich op zijn/haar gemak voelt. Je hoort wel eens dat bedrijfsfeesten erg suf en saai kunnen zijn. Je moet het personeel bij wijze van aan hun haren sleuren willen ze erbij zijn. Maar zo hoeft het niet te gaan. Met deze tips organiseer je de meest onvergetelijke en leukste bedrijfsfeesten. Een feest die in de boeken zal gaan!

Zorg voor voldoende hapjes

Liefde gaat door de maag. Als je een bedrijfsfeest organiseert, is het ontzettend belangrijk dat je genoeg lekkere hapjes op tafel hebt staan voor de gasten. Niet alleen om hongerige buikjes te vullen van mensen die bijvoorbeeld door wat voor reden dan ook niet zoveel hebben gegeten die dag. Maar ook omdat er tijdens bedrijfsfeesten gemiddeld veel alcohol doorheen gaat. En alcohol op een lege maag kan nog wel eens voor een hoop problemen zorgen. Zorg dus dat er voldoende eten beschikbaar is, zodat je gasten verantwoord kunnen genieten van een hapje in de ene hand, en een drankje in de andere.

Zorg voor voldoende (non) alcoholische versnaperingen

Bij een bedrijfsfeest is het natuurlijk een MUST dat de alcohol en andere drankjes rijkelijk vloeien. Je wilt niet dat je personeel met dorst op de dansvloer staat. Zorg voor voldoende heerlijke alcoholische versnaperingen. Maar denk ook aan de mensen die geen alcohol drinken! Niemand heeft zin om de hele avond aan het appelsap te moeten zitten, dat gaat op den duur nogal vervelen. Een tip? Huur ervaren barpersoneel in die gespecialiseerd is in het maken van zowel alcoholische als ook non-alcoholische cocktails. Zo laat je als bedrijf zien dat je het ook de mensen die nuchter willen of moeten blijven naar de zin wilt maken.

Wees creatief

Een bedrijfsfeest moet knallen. Een bedrijfsfeest moet onvergetelijk zijn. Zeker als het bedrijfsfeest een evenement is wat jaarlijks op de agenda staat is het belangrijk om vernieuwend te zijn. Blijf creatief en zorg dat je voldoende inspiratie verzameld voor een goed feest. Themafeestjes doen het vaak erg goed. Ook is het leuk om een band of DJ uit te nodigen om voor de muzikale sferen te zorgen. Ben je even je inspiratie kwijt en weet je niet wat je dit jaar zou moeten organiseren? Schakel hulp in! Bijvoorbeeld van personeelsleden. Hoe leuk is het om die bij de organisatie te betrekken! Of neem een expert om de arm. Zo regelen de party experts van fundustry.nl de leukste bedrijfs- en personeelsfeesten voor bedrijven op verschillende locaties in Nederland. Ze regelen alles voor je, zodat jij je als bedrijf kan focussen op het werk.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws