LifestyleDe drie leukste ideeën voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk

De drie leukste ideeën voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk

Wil je je werknemers, klanten of andere relaties een af en toe tegemoet komen met een leuke attentie? Relatiegeschenken hoeven heus niet altijd duur te zijn, en het hoeven ook zeker geen complete pakketten te zijn (zoals met kerst). Er zijn genoeg andere ideeën te bedenken, zeker als je een relatiegeschenk wilt laten personaliseren. Laat bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf op een product drukken en deel dit uit onder je personeel. Of bedruk producten die je vervolgens sponsort, aan bijvoorbeeld een club, een school of een andere instelling bij jou in de buurt. Inspiratie nodig voor een leuk relatiegeschenk? Wat dacht je van de onderstaande drie producten, die je allemaal kunt laten personaliseren.

Mokken bedrukken

Het eerste waar je aan denkt bij het personaliseren van een geschenk is natuurlijk een bedrukte mok. Mokken worden door een groot aantal mensen vrijwel dagelijks gebruikt. Het is dus niet alleen een heel praktisch cadeau, maar je brengt zo ook je bedrijfsnaam dagelijks bij al deze mensen onder de aandacht. Mokken bedrukken is bovendien niet duur, en hoe meer exemplaren je laat maken, hoe goedkoper het wordt. Overigens geldt dit voor bijna alle soorten relatiegeschenken: hoe meer je er laat maken, hoe voordeliger ze worden.

Pennen bedrukken

Naast mokken kun je natuurlijk ook een flinke lading pennen bedrukken. Dit is nóg goedkoper, omdat pennen een lagere productieprijs hebben. Ze worden echter, net als mokken, dagelijks gebruikt en kunnen jarenlang mee. Wie heeft er nou niet een keukenla vol met pennen, allemaal door de jaren heen ergens gekregen? Daar wil je een pen met jouw bedrijfsnaam natuurlijk tussen hebben liggen. Net als bij mokken is het bij een pen zo dat het een gebruiksvoorwerp is. Als je een relatiegeschenk zoekt is het doorgaans aan te raden om voor zo’n gebruiksvoorwerp te kiezen. Dan weet je namelijk zeker dat de ontvanger er daadwerkelijk iets mee kan, al is het maar de dagelijkse boodschappen noteren op een briefje.

T-shirts bedrukken

Als laatste kun je natuurlijk ook kiezen voor T-shirts bedrukken. Deze optie wordt vaak gekozen voor een sponsordeal. Sponsor bijvoorbeeld de lokale voetbalclub, of kies juist voor shirts bedrukken die jouw personeel kan dragen tijdens een uitje. Zolang het een goede kwaliteit shirt is en de opdruk er mooi uitziet, is de kans groot dat mensen dit shirt nog geregeld voor andere doeleinden gaan gebruiken. Om in te sporten bijvoorbeeld. Ook zo kom je dus nog geregeld onder de aandacht, hoewel T-shirts bedrukken wel wat duurder is dan mokken of pennen. Onderzoek dus eerst of het de moeite waard is en probeer in te schatten wat het je uiteindelijk zal opleveren en of dat je doel is.  

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws