NieuwsiPad met voordeel vind je hier

iPad met voordeel vind je hier

Wil jij graag een iPad zonder te veel geld op doen? Dan ben je er waarschijnlijk ook achter dat je niet moet kiezen voor een nieuwe iPad. Als je kiest voor Apple nieuw betaal je namelijk de volle mep. En ondanks je graag zo’n Apple device wilt hebben, is de hoofdprijs betalen niet nodig. Ten minste als je kiest voor een refurbished iPad. Dit is beter dan tweedehands, maar wel even voordelig. Daarnaast geniet je bij de juiste leverancier ook van extra voordelen. We vertellen je in dit artikel meer over hoe dit precies zit en waar jij jouw refurbished iPad op de kop kunt tikken. 

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Het is een term die wordt gebruikt in combinatie met waardevolle producten zoals piano’s of motoren van auto’s. Een object wordt volledig terug in nieuwstaat gebracht, waarna het weer zo goed als nieuw is. Vandaag de dag gebeurt dit ook met hardware zoals Apple devices. Omdat de producten zo waardevol zijn, worden ze door techniekers opgeknapt, opgelapt en opnieuw uitgebracht. Doordat devices een tweede leven krijgen is zo’n refurbished iPad ook nog eens duurzaam. Jouw keuze voor refurbished draagt daardoor bij aan een circulaire economie. 

Keurmerk Refurbished

Je vraagt je nu vast af waar je het beste zo’n refurbished Apple device kunt aanschaffen? Dat begrijpen we maar al te goed. Er zit namelijk nog wel wat verschil in aanbieders. Gelukkig is hiervoor een kwaliteitslabel in het leven geroepen. Partijen met het Keurmerk Refurbished voldoen aan kwaliteitseisen, welke ook worden gecontroleerd. Daarbij zijn er afspraken over uniforme productcondities, zodat je als klant weet wat je in huis haalt. Je geniet bij Keurmerk-partijen ook van 2 jaar garantie. Daarbij worden de partijen getoetst op financiele stabiliteit, zodat de garantie over 2 jaar ook nog steeds van waarde is. Kortom, refurbished Apple van een Keurmerk Refurbished-partij is een betrouwbaar en voordelig alternatief voor nieuw. Op www.forza-refurbished.be vind je het gehele gamma van Forza Refurbished. 

Forza Refurbished

Eén van de partijen die al vanaf het eerste moment beschikt over het Keurmerk Refurbished is Forza Refurbished. Forza is de nummer 1 Apple refurbished in de BENELUX, met het grootste gamma refurbished iPhones en iPads. Hierdoor is er voor ieder budget een iPhone of iPad naar wens te vinden. 

iPad 2018 refurbished

De iPad 2018 is een refurbished iPad die al wat jaren op de teller heeft, maar nog steeds erg geliefd is. Dit komt vooral doordat dit voor alledaags gebruik een perfecte basistablet is. Daarbij betaal je er een zeer budgetvriendelijk bedrag voor. Benieuwd naar wat de iPad refurbished bij Forza kost? Bekijk hier de iPad 2018 refurbished van www.forza-refurbished.be

Conclusie: iPad met voordeel vind je hier

Kortom, als je een nieuwe iPad wilt, maar niet de hoofdprijs wilt betalen dan vind je bij Keurmerk refurbished partijen budgetvriendelijke opties. Forza Refurbished is één van de partijen die kwaliteit en een gedegen 2 jaar garantieregeling leveren. Kijk vooral eens op de website om zelf te ervaren of jouw aanwinst op voorraad is.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws