NieuwsGroei van ons bedrijf

Groei van ons bedrijf

Na mijn afstuderen ben ik begonnen met werkzaamheden voor een vriend voor mijn vader te verrichten. De vriend van mijn vader heet Joop en hij had net een eigen bedrijf opgericht. Hij is hiermee begonnen als zelfstandige zonder personeel, maar al snel kwam hij erachter dat hij wat handen te kort kwam. Via mijn vader had hij gehoord dat ik net was afgestudeerd en opzoek was naar een betaalde baan. Ik had namelijk net een nieuw appartement gehuurd dus kon een maandelijks salaris goed gebruiken. Ik raakte met Joop in gesprek en we kwamen erachter dat we elkaar goed zouden kunnen gebruiken. En zo begon het allemaal. Omdat Joop pas net was begonnen met zijn bedrijfje zat het gevestigd in de aanbouw van zijn huis. Dus hier werd ook een werkplek voor mij ingericht. Ik had niks te klagen, ik kreeg twee beeldschermen en een ruim bureau. 

Tijd voor verandering

Samen zijn we de jaren daarna enorm gegroeid. Vooral door Joost met zijn ondernemingslust en door mij omdat ik hem met alles achter de schermen kon helpen. We leken een fantastisch team voor een aantal jaren. Tot we erachter kwamen dat we allebei wel heel veel tijd in ons werk staken en ons gezin een beetje vergaten. We besloten om personeel in dienst te gaan nemen. Dit was voor ons beide een spannende stap, we waren namelijk erg gewend aan met zijn tweeën werken. Toch vonden we beide dat het tijd was voor deze stap. Nadat we de vacatures online hadden gezet, kregen we al heel snel veel reacties. Bij veel bleek het een goede klik met het bedrijf en de persoon te zijn. Na het aannemen van ongeveer zes nieuwe werknemers, besloten Joop en ik dat we nu ook echt een grotere werkruimte nodig zouden hebben.

Een opleveringsschoonmaak

Dus zijn we opzoek gegaan naar een bedrijfsruimte om te kunnen huren. Met een beetje geluk vonden we er eentje in de buurt van onze woonplaats. Dit was fantastisch! Er had in dat pand net een verbouwing plaatsgevonden, maar het zou helemaal schoon worden opgeleverd. Daar zou een schoonmaakbedrijf voor zorgen. Ik had nog nooit eerder van zo een typte schoonmaak gehoord. Maar kennelijk kan het helemaal worden schoongemaakt voordat je in het pand verhuist. Dit heet dan een opleveringsschoonmaak. Dit maakte het allemaal nog aantrekkelijker. Dus Joost en ik besloten om dit pand te gaan huren. Er kwam ons een spannende maar hopelijk ook goede nieuw periode tegemoet. We hebben in ieder geval allebei erg veel zin om met de nieuwe personeelsleden te gaan werken. 

Volgend artikel

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws