WonenHelp, KPN storing!

Help, KPN storing!

Even de laatste facebook-updates checken, maar facebook wilt ineens niet meer updaten. Snel een whatsappje sturen naar een vriend, maar je bericht komt niet meer aan. Super irritant! Zou er een KPN-storing zijn?

Mobiele KNP storing, wat nu?

Je hoeft niet meteen te stressen, want soms valt het meteen te verhelpen. Zet je mobiel voor dertig seconden even uit of op vliegtuigstand. Meestal is er daarna weer verbinding met de provider, zo niet dan is er helaas een externe storing. Op storingsite.nl kan je checken en zelf aangeven of er inderdaad een KPN storing is. De provider kan daar zelf een bericht plaatsen over eventuele storingen, maar ook andere kunnen er een melding maken.

KPN storing met de tv, wat nu?

Lekker even willen ontspannen voor de televisie, maar plotseling valt het signaal weg. Een storing bij KPN kan ook tijdens het televisie kijken vervelend zijn. Als je een vaste tv aansluiting hebt bij KPN is er een trucje wat misschien nog helpt. Even de kabel eruit halen en daarna opnieuw aansluiten. Helaas als je de digitenne van KPN hebt, zal je even moeten wachten tot de storing verholpen is. Ook met een tv KNP storing is het handig om op storingsite te checken en eventueel te melden.

KPN storing of onderhoud?

Het kan ook zijn dat KPN met onderhoud bezig is. Op zo'n moment kan je ook klachten ervaren die lijken op een storing. Gelukkig is er dan niks aan de hand. Op de storingsite zie je links staan en kan je contact opnemen met KPN. Zij kunnen dan vertellen hoe lang een onderhoud kan duren. Mocht er wel een storing zijn, kunnen zij je ook helpen. Ze zullen met je mee kijken wat er aan de hand is en wat er zou moeten gebeuren om de kpn storing te verhelpen. Tv kijken of bereikbaar zijn op je mobiel is immers wel fijn!
Dus het is altijd handig om even te kijken op de storingsite als er een storing of onderhoud is met KPN. Dus de volgende keer met een KPN storing weet je wat je te doen staat!

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws