NieuwsNew loft

New loft

Mijn eigen huisje. Iets wat ik al heel lang wil. Hiervoor heb ik een mooie loft gevonden. Deze loft is sinds kort van mij! Ik woon er wel in mijn eentje maar dat is niet erg. Zolang ik leuke buren heb moet het wel goed zitten. Elke dag wakker worden met de zonsopgang die ik over de skyline kan zien verschijnen.

Het verplaatsen

Mijn loft is best groot om alleen te wonen. Daarom moet ik het zo gezellig maken als maar kan. Hiervoor een likje verf in een klassieke kleur. Naast hoe het moeten worden geverfd en ingericht moeten mijn spullen natuurlijk wel naar de loft worden verplaatst. Hiervoor moet ik dozen kopen. Verhuisdozen in het specifiek. Deze moeten niet gelijk uit elkaar vallen nadat ik ze optil en daarom heb ik online bij Vermeij deze kartonnen dozen bestelt. Ik kan ze zelf categoriseren in grootte breedte en lengte. Op deze manier heb ik voor elk van mijn spullen de perfecte doos om het te kunnen verplaatsen.

Het inrichten

Nadat alle spullen zijn verplaatst ben ik begonnen met alles uitpakken en inrichten van de loft. Mijn ouders hebben geholpen met het verplaatsten van een bankstel. Dus het belangrijkste wat ik moest doen was mijn kamer inrichten en de loft gezellig maken. Tijdens het opvrolijken van de loft heb ik mooie schilderijen die mijn moeder heeft gemaakt. Die hing ik boven het bankstel aan de muur. In mijn kamer hing ik foto’s van mijn vrienden en vriendinnen. De keuken is het leukste deel van de loft. De reden daarvoor is omdat het een keukeneiland heeft. Het ziet er geweldig uit en ben helemaal tevreden met mijn loft.

Housewarming

Natuurlijk wanneer je je nieuwe plek hebt geef je een housewarming. Dus mijn plan was wat vrienden en familie uitnodigen om te komen kijken naar mijn plekje. Ik heb wijn en bier ingekocht, en ook nog fris voor de mensen die niet drinken. Ik heb wat ballonnetjes en plastic glaasjes gehaald. Anders wordt het zoveel vaat wat ik moet opruimen. De avond dat iedereen langs kwam heb ik complimenten gekregen hoe de loft eruit zag en wat een mooi plekje het is. Na een lange en leuke avond bij de housewarming werd het tijd om mijn bed in te klimmen en te gaan slapen. In mijn kamer hangen leuke lichtjes om het ook in de nacht leuk te houden. De volgende ochtend kan ik weer lekker ontbijten, die kan ik dan heerlijk maken aan het kookeiland en kan ik mijn ontbijt op de bank eten voor de tv.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws