LifestyleWil jij ook een fijne Kerst?

Wil jij ook een fijne Kerst?

De dagen worden wat kouder en er komt weer een donkerdere periode aan. Het is even wennen, maar je merkt dat de dagen ook korter worden en we allemaal wat liever binnen blijven. Met de eindejaarsperiode bijna in zicht, kunnen we stilaan weer gaan dromen van een gezellige kerst met de hele familie. Heb jij ook zin in een fijne, knusse Kerst?

Lekker eten

Zonder twijfel zal deze kerstperiode er eentje worden om niet snel te vergeten. Na een jaar van lockdowns en beperkingen mogen we onze familie weer vrij ontmoeten tijdens de feestdagen in december. Tenminste, zo ziet het er nu naar uit. We hopen op het beste en doen stiekem al wat research om er dit jaar echt een knallend feest van te maken! Om deze kerst op-en-top te kunnen genieten van je gezelschap kan je diverse cateringmogelijkheden bekijken. Bereid je een heel diner zelf voor, dan zit je vaak meer in de keuken dan in de woonkamer en mis je de helft van de gezelligheid. Denk deze kerst dus ook eens aan jezelf: bespaar je al die afwas en stress en laat een cateraar komen. Mag het iets specialer? Dan kan je een chef aan huis laten komen. Als je budget het toelaat, is dat 100 procent genieten. Hij serveert een kerstmenu dat restaurantwaardig is en ruimt daarna nog eens je hele keuken op. Wat wil je nog meer? Deze optie is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar het is toch het onderzoeken waard.

Mooie kerstkaartjes

Op zoek naar een originele kerstkaart? Er gaat niets boven een kaart die je zelf gemaakt hebt, met als boodschap een wens uit het hart. Want nog zo’n saaie kerstkaart met ‘Zalig Kerstfeest’ en je naam eronder… Het is attent, maar daar blijft het dan ook bij. Dit jaar pak jij het helemaal anders aan. Verras vrienden, familie en kennissen met jouw creativiteit en blaas ze van hun kerstsokken met een originele kerstkaart online gemaakt.

Tel af met een adventskalender

Kan je zelf niet wachten tot kerst? Of staan de kids in november al aan je hoofd te zeuren voor een tip over hun langverwachte kerstcadeaus? Dan is een adventskalender dé ideale oplossing. Speciaal voor ongeduldige zieltjes maakt de adventskalender van wachten een plezier. Tot 24 december zit er achter elk deurtje een stukje heerlijk Belgische chocolade! Een gepersonaliseerde adventskalender maken met je eigen foto’s is helemaal een feest. Of je nu voor je kinderen, voor je familie of voor jezelf een exemplaar koopt, wees maar zeker dat die chocolaatjes snel op zullen zijn! Merry X-mas!

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws