De vetste uitjes voor een echte ouderwetse mannendag

Willen jij en je maten weer eens ouderwets een dag op pad en lol hebben? Maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je kunt gaan doen? We zetten een aantal geweldige uitjes op een rijtje. Hopelijk zit er iets leuks tussen voor jullie!

Escape room

Houden jullie een beetje van puzzelen en logisch nadenken? Dan is een escape room echt iets voor jullie. Hier moet je met behulp van aanwijzingen ontsnappen uit een kamer. Dit is inderdaad best letterlijk de vertaling van ‘escape room’ en klinkt daardoor misschien ook een beetje eentonig. Toch heb je in Nederland superveel bedrijven die escape rooms aanbieden. Allemaal hebben ze hun eigen verhaal, eigen moeilijkheidsgraad en eigen eigenaardigheden. Zo ben je eigenlijk nooit uitgespeeld wat escape rooms betreft en wacht er altijd ergens wel een nieuwe uitdaging voor jullie!

Scheuren in een dikke auto

Wat ook echt een aanrader is om een middagje een superdikke auto te huren en lekker de weg op te gaan. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een Lamborghini huren. Met deze dikke bak onder jullie kont maken jullie de blits op de snelweg. We raden dan ook zeker aan om lekker lang te gaan rijden. Misschien dat jullie zelfs even de grens bij Duitsland over kunnen gaan, want dan kun je dit bakbeest echt even flink op zijn staart trappen. Kortom: een sportwagen huren is sowieso een geweldig idee voor een geslaagd mannenuitje.

Golfen

Ja, golfen is echt een leuke sport om te doen! En nee, je hoeft helemaal niet heel veel flappen te hebben of een oude zeiksnor te zijn om te golfen. Sterker nog, de sport wordt steeds populairder onder jongere mensen. Het is een lekker rustgevende sport, al kun je het zo fanatiek maken als je zelf wil. Nederland heeft golfbanen zat dus jullie kunnen altijd wel ergens in de buurt terecht. Wie heeft de verste slag in de armen en wie houdt zijn hoofd koel op als je bal in de buurt van het putje komt? Zoek het uit en kom erachter wie de beste golfer van het stel is!

Virtual reality gamen

Een leuk origineel uitje! Deze techniek is nog niet zo oud, dus de kans is groot dat het de eerste keer wordt dat jullie dit gaan doen. Het idee is niet zo ingewikkeld. Je krijgt een VR-bril op waarmee je in een spel komt. Zo kun je opeens vliegen over Los Angeles of zombies verslaan in een Amerikaanse serie-achtige setting. Vet!

More from author

Gerelateerde blogs

Recente blogs

Wat drinken we deze kerst?

December staat bekend als een dure maand, maar het is daarnaast ook een maand vol gezelligheid. Van sinterklaas, tot kerst en oud en nieuw....

3 prachtige plekken in Istanbul die nog niet door massatoeristen zijn ontdekt

Istanbul is een ongekend populaire stad in Turkije. Toeristen komen hier normaal gesproken maar al te graag. Als het geen coronatijd is, kunnen er...

Waarom een opblaasbare voortent een hele hoop energie scheelt

We kunnen haast niet wachten tot het weer lekker weer wordt en we weer mogen kamperen! Wat is er nu lekkerder dan helemaal één...

Gratis updates ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief