LifestyleWaarom een opblaasbare voortent een hele hoop energie scheelt

Waarom een opblaasbare voortent een hele hoop energie scheelt

We kunnen haast niet wachten tot het weer lekker weer wordt en we weer mogen kamperen! Wat is er nu lekkerder dan helemaal één zijn met de natuur? Heel weinig dingen, maar het moet ook niet té primitief worden. Bepaalde luxe mag heus wel tijdens het kamperen, het blijft immers wel vakantie. Daarom hebben we een dikke tip voor als je vaak met een caravan of camper gaat kamperen! Schaf een opblaasbare voortent aan! Dit scheelt een hoop tijd, energie en frustratie!

Een opblaasbare tent doet echt precies wat de naam al een beetje vertelt. Deze blaas je op (het liefste middels een opblaaspomp, natuurlijk. Vervolgens plaats je deze voortent heel makkelijk tegen je caravan, tent of camper! Zo hoef je niet lang zitten te klooien met stokken en gaten. Wanneer je op vakantie bent, wil je immers zo snel mogelijk genieten! Dat heb je immers verdiend, na zo’n lange periode hard werken. Ook het opruimen gaat overigens heel erg snel, wat zo mogelijk nog chiller is. Aan het einde van je vakantie zit je er namelijk helemaal niet op te wachten om ook nog eens heel veel tijd kwijt te zijn aan het opruimen van je voortent.

Hoe werkt een opblaasbare voortent precies?

Bij een opblaasbare voortent is het metalen frame helemaal weggelaten. Dit is dus een opblaasbaar frame geworden. Dit is voordelig om een paar redenen. Allereerst is de voortent een stuk lichter, wat ook met het meenemen heel lekker is. Ten tweede is een opblaasbare voortent super makkelijk op te zetten. Je hoeft hem in principe alleen maar op te blazen en tegen je caravan of camper te zetten! Meestal kan dit ook nog via 1 ventiel, waardoor je helemaal snel klaar bent. Ben je overigens bang dat vliegen, wespen en muggen vrij spel hebben bij een opblaasbare voortent? Niets van waar! Ook opblaasbare voortenten hebben namelijk ramen en deuren met een hor, waardoor deze beesten niet naar binnen komen. Daarnaast zijn de opblaasbare voortenten ook zo gemaakt dat ze bestendig zijn tegen heftige windvlagen en dikke regenbuien!

Waar koop je een goede opblaasbare voortent?

Dan is de vraag natuurlijk: waar koop je zo’n opblaasbare voortent? Wij raden Stassar aan. Dit is een winkel dat gespecialiseerd is in alle soorten spullen die je nodig hebt bij het kamperen. Zo ook ideale opblaasbare voortenten! Nadat je een keer met zo’n tent weg bent geweest, wil je eigenlijk niet meer anders.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws