FashionZoek je een leuk cadeau? Koop dan een kinderrugzak of kinderkoffertje

Zoek je een leuk cadeau? Koop dan een kinderrugzak of kinderkoffertje

Als het om cadeaus gaat weten kinderen niet exact aan te geven wat ze willen. Ze willen natuurlijk speelgoed, maar de enorme overvloed aan beschikbare opties kan overweldigend zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. En hoewel je het leven gemakkelijker kunt maken door het kind te vragen wat hij of zij wil, zal je waarschijnlijk een niet realistisch verlanglijstje ontvangen. Daarnaast zijn er nog andere factoren waarmee je rekening moet houden, waaronder jouw budget en of het geschenk geschikt is voor de leeftijd of veilig is voor het kind. In dit artikel worden de kinderrugzak en kinderkoffer beschreven. Lees eens verder om de handigheid van deze cadeaus te begrijpen, en maak dan zelf een keuze.

Handige kinderrugzak

Peuters vinden het altijd spannend om hun eigen tas te hebben. Elke ouder weet dat hun peuter bij elke verplaatsing ontzettend veel spullen sjouwt, daarom is het handig om een kinderrugzak als cadeau te geven. Het idee om een kind een kinderrugzak te geven die hij zelf kan vullen en dragen kan helpen bij de opvoeding. Leer het kind dat als de tas eenmaal vol is (met treinen, beren, dekens, etc.), er geen extra spulletjes meer in kunnen. Deze benadering zal zijn behoeften valideren en er tegelijkertijd grenzen aan stellen – een goede strategie naarmate het kind opgroeit. Wat een kinderrugzak nog gezelliger maakt voor de peuter is als je er één kiest die gemaakt is van een zachte stof. Ook kan je op de meeste kinderrugzakken de naam laten borduren.

Stoere kinderkoffertjes

Behalve dat kinderen het gaaf vinden een eigen tas te hebben, vinden ze het ook superleuk om hun eigen kinderkoffertje te trekken. Kinderkoffertjes zijn verkrijgbaar in stof, kunststof of van hout. Die laatste kan je vaak laten personaliseren, erg handig om mee te nemen naar school of kinderopvang dus! Er zijn verschillende kleuren en ontwerpen waaruit je een keuze kunt maken. Gaat het kind logeren? Met zo'n kinderkoffertje kan het kind helpen om zijn eigen spullen te dragen, hierdoor leert het zelfstandig te zijn. Deze kleine koffer kan het kind ook heel goed gebruiken wanneer hij op vakantie gaat. In de koffer kan al het speelgoed die hij tijdens de vlucht bij zich wil hebben. Goed idee toch?

Originele cadeaus

Een kinderrugzak of kinderkoffertje zijn hele aparte cadeaus. Elk kind zal een gepersonaliseerde kinderrugzak of kinderkoffer spannend vinden om mee te nemen wanneer hij of zij opstap gaat. Maak het kind blij en geef hem of haar een gepersonaliseerde rugzak of koffer!

bron: kidslabel

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws