Zakelijk & werkDe coolste teambuilding bestemmingen in België

De coolste teambuilding bestemmingen in België

België is een klein land in Europa, maar heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, eten en bestemmingen. Als u op zoek bent naar een plek om uw bedrijf mee te nemen voor bedrijfsuitjes met overnachting, dan is België de perfecte bestemming. België staat bekend om zijn bier, chocolade, wafels en frites, en dit zijn slechts enkele van de vele Belgische gerechten die uw smaakpapillen enthousiast zullen maken.

Teambuilding in België

België is een geweldige bestemming voor teambuilding. Er zijn veel activiteiten die u met uw collega's kunt doen en zij zullen uw team zeker dichter bij elkaar brengen. Hier zijn enkele van de activiteiten die u in België kunt doen: Tour door de stad: U kunt de stad per fiets of te voet verkennen. Er zijn veel interessante plaatsen om te bezoeken, zoals musea, parken, restaurants en bars. Het is ook mogelijk om de Belgische hoofdstad Brussel te bezoeken met zijn beroemde Grote Markt, Manneken Pis en Atomium.

Tour door Brussel

Brussel is de hoofdstad van België en tevens de grootste stad van het land. De stad heeft 1,2 miljoen inwoners en ligt aan de oevers van de rivieren de Dijle en de Zenne. Brussel is opgedeeld in negentien gemeenten en is daarmee een van de meest gedecentraliseerde regio's van Europa. De Grote Markt: De Grote Markt is een van de populairste attracties van Brussel, maar het is niet alleen een toeristische attractie; deze plaats dient ook als een marktplein voor de lokale bevolking.

Speurtocht door de stad

City Scavenger Hunt is een teambuildingactiviteit die tegelijkertijd leuk en competitief is. Het omvat een reeks vragen en antwoorden over de stad of gemeente waar u zich bevindt. Deze activiteit kan door zowel kleine als grote groepen worden gedaan. Het idee is om je groep op te splitsen in twee of meer kleinere groepen, elk met hun eigen vragen, en hen vervolgens te vragen de antwoorden te vinden door lokale mensen te vragen of bepaalde plaatsen in de stad te bezoeken.

Overnachting

Het team zal gestationeerd zijn in een hotel in een van de Belgische steden. Het team krijgt de kans om het nachtleven te ervaren en enkele van de meest populaire bars en restaurants te bezoeken. Na een spannende avond keert het team terug naar hun hotel voor een goede nachtrust. Een typisch Belgisch ontbijt bestaat uit wafels, chocopasta, brood, kaas en koffie of thee. Dit is ook een perfecte gelegenheid voor uw teamleden om typische Belgische gerechten te proberen die ze misschien nog niet eerder hebben geproefd.

Lekker eten

De Belgische keuken is een mengelmoes van Franse, Nederlandse en Duitse invloeden. Het is iets verfijnder dan andere Europese keukens, met sauzen en gebak die best lekker zijn. De Belgische wafel is een van de bekendste Belgische gerechten. Het is niet alleen zoet maar ook hartig, met verschillende toppings zoals spek, ham en kaas. Belgisch bier: Er zijn meer dan 120 verschillende soorten bier in België, daarom wordt het ook wel de "bierhoofdstad" van de wereld genoemd. In bijna elk restaurant of bar in België vind je veel verschillende soorten.

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws