Vakantie & vrije tijdOntspan tijdens een prachtige fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen!

Ontspan tijdens een prachtige fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen!

Of jij nou een ervaren sportieveling bent of juist nog nooit met de fiets weg bent geweest, de fietsvakantie is er altijd en voor iedereen! Kom tot rust in de natuur en creëer dat vakantiegevoel met een fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen, in Nederland of in het buitenland. In deze blogpost bespreken we alle voordelen van een fietsvakantie en lees je hoe je je hier het beste op voorbereidt. Benieuwd geworden naar wat een fietsvakantie voor jou in petto heeft? Lees dan snel verder!

De verschillende opties voor een fietsvakantie

Je hebt de fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen in 2 vormen: een trektocht fietsvakantie en een standplaats fietsvakantie. Bij een trektocht fiets je van hotel naar hotel, terwijl je vanuit elke locatie waar je verblijft de omgeving ontdekt. Op de individuele trektochten en standplaatsvakanties kies je je eigen reisgezelschap. Je fietst zonder gids en bepaalt zelf je eigen tempo en dagindelingen. De reizen kunnen dan ook naar wens worden aangepast. Een extra dag in een stad naar keuze is bijvoorbeeld zo geregeld!

Voor je fietsvakantie kun je kiezen uit bestemmingen dichtbij huis óf fietsvakanties in heel Europa en daarbuiten. Welke optie je ook kiest, met een fietsvakantie ontdek je gegarandeerd allerlei mooie plekken! Tijdens een fietsvakantie ben je lekker actief bezig en kun je tegelijk allerlei mooie plekken bezichtigen. Een fietsvakantie is niet alleen ontspannend, maar ook zeer leerzaam. Ze zijn er voor jong én oud! Fietsvakanties worden daardoor de laatste jaren steeds populairder, maar ook omdat veel mensen bewust kiezen voor het verbeteren van hun leefstijl. Ze willen het milieu minder vervuilen en reizen liever op een alternatieve manier.

Uiteraard zijn fietsvakanties er in verschillende niveaus. Zo kies je zelf welke vakantie het beste bij je fysieke gesteldheid past. Ook zijn er speciale fietsvakanties die uit te voeren zijn met een elektrische fiets. Dit kan voor sommige mensen nét even een steuntje in de rug bieden. Zo kun je ook op latere leeftijd blijven genieten van je actieve vakanties. Zo geniet je van een actieve vakantie, maar wel passend bij je eigen fysieke capaciteiten.

Overnachten tijdens je fietsvakantie

Wanneer je online een fietsvakantie boekt, ben je verzekerd van goed geregelde overnachtingen. Dit alles op sfeervolle locaties. Wil jij graag je hond meenemen op je trip? Ook dat is bij verschillende locaties mogelijk! Bij de trektochten kun je gebruik maken van de gratis bagagevervoer service van Eigen-Wijze Reizen. Geniet van je tocht en heb geen omkijken naar je bagage. Met onze vakanties ben jij van alle gemakken voorzien! Ga jij voor de verandering liever een keer op wandelvakantie? Gelukkig voor jou bestaat hier ook een ruim aanbod van. Kies welke vakantie het beste bij jou past en geniet binnenkort van jouw welverdiende trip!

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws