Vakantie & vrije tijdVermaak op de zaterdag

Vermaak op de zaterdag

Heerlijk dat weekend, normaal gesproken stond er altijd wel iets op de planning. In het voetbalseizoen elke week op het voetbalveld staan om daarna de wedstrijd nog even na te bespreken in de kantine. Of als de voetbal een keer niet doorging, dan gingen we altijd wel iets met het voetbalteam doen op deze zaterdag. Eenmaal vakantie waren er op zaterdag altijd nog wel genoeg activiteiten om uit te voeren. Vaak met mooi weer en een lekker hapje en een drankje ergens op pad. Helaas hebben we het in deze periode niet zo getroffen en moeten we steeds meer onszelf vermaken. Gelukkig hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Je kunt nog steeds met vrienden online afspreken en daar je zaterdag mee vullen. Heb je een zaterdag een keer wat minder te doen en ben je op zoek naar een beetje vermaak? Lees dan mijn tips hoe je je vermaakt op de zaterdag!

Gamen en series kijken

De meest voor de hand liggende tip is natuurlijk gamen en/of series kijken. Uit mijn eigen ervaring moet ik zeggen dat ik af en toe een serie kijken heerlijk vind, maar ik kan dit echt niet een hele dag volhouden. Bij gamen ben je toch een soort actief bezig en dit houd ik dan ook veel gemakkelijker vol. Ik heb laatst besloten om een 3DS te kopen en dit was een schot in de ros. Ik zou wel voor het XL model gaan. Wil je een nintendo 3ds xl kopen? Dan kun je dit gemakkelijk online doen. Op de 3DS kwam een groot nostalgisch gevoel naar boven drijven. Games met Mario en Pikachu kwamen weer te voorschijn en ook jeugdheld Zelda was van de partij. Hele dagen speel ik soms op mijn 3DS en het is altijd balen als ik weer een spel heb uitgespeeld. 

Ander vermaak

Mocht je niet zo van gamen of series kijken houden, dan zijn er uiteraard nog meer dingen die je kunt doen. Is het mooi weer ga dan eens lekker een rondje hardlopen. Je haalt niet alleen een frisse neus en pakt wat zonlicht mee, je bent ook nog eens enorm gezond bezig. Na een rondje hardlopen zul je je voldaan voelen en heb je weer de nodige actieve energie om je dag voort te zetten. Ook kun je eens aan al die klusjes beginnen die je al zo'n lange tijd uitstelt. Denk hierbij aan de auto wassen, het huis opruimen of de tuin opknappen. Ik vermaak me wel op de zaterdag. Jij ook?!

Leuk voor jou?

Laatste nieu

Gerelateerd nieuws